Berømt barnestjerne vil date ukendte mænd

Sanger og skuespiller Hilary Duff har lavet en profil på dating-appen Tinder, hvor hun håber at møde mænd uden for Hollywood.

Nogen gange trænger man bare til at ryste posen og prøve noget nyt. Det mener den tidligere barnestjerne Hilary Duff. Derfor har den nyligt separerede berømthed nu lavet en profil på dating-appen Tinder.

I radioprogrammet "Valentine" på den amerikanske radiostation MYfm, fortæller Hilary Duff, hvorfor hun har valgt den - for Hollywoodstjerner noget utraditionelle - tilgang til dating.

- Hidtil har jeg primært mødt folk gennem mit arbejde, og jeg har altid haft virkelig seriøse forhold. Jeg har faktisk aldrig været på en blind date, fortæller Hilary Duff.

- Jeg har aldrig datet en helt normal fyr før, men hvad er det værste, der kan ske?, spørger hun retorisk.

Hilary Duff, der tidligere på året søgte om skilsmisse fra den professionelle hockeyspiller Mike Comrie, har allerede flere dates linet op med mænd, hun har mødt på Tinder.

Hun skal blandt andet ud og bowle med en fyr ved navn Tom. Sammen med en mand, hun henviser til som "Bachelor #2" skal hun ud og køre gokart.

- Det bedste er bare at prøve noget helt nyt. Gør noget, du ikke har gjort før eller bare noget helt skørt, lyder rådet fra Hilary Duff.

Den 27-årige skuespiller, der slog igennem på tv første gang som 13-årig i Disney Channel-serien "Lizzie McGuire" indrømmer dog, at det til tider kan være en smule akavet at være en kendt person på en datingside.

-  Nogle lader som om, de ikke ved, det er mig, men det gør de selvfølgelig. Der er også nogle, der spørger, om det er en joke, siger hun.

I forhold til andre datingsider og apps skiller Tinder sig en smule ud ved at være næsten hundrede procent billedbårent. Hilary Duff lægger da heller ikke skjul på, at udseendet betyder en hel del for hende, når hun dater mænd.

Men særligt én ting ved en fyrs profil kan frastøde den blonde skønhed.

- Jeg vil ikke se bar-overkrop-i-spejlet-selfies, det er en garanteret venstre, siger hun med henvisning til, hvordan man på Tinder kan swipe henholdsvis til højre for at vælge en profil til og venstre for at vælge den fra.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.