Berømt rapper vender hjem efter hospitalsindlæggelse

Den amerikanske rapper Kanye West er blevet udskrevet fra hospitalet efter flere dages indlæggelse.

DOUNIAMAG-FILES-FRANCE-ENTERTAINMENT-US-PEOPLE-ASSAULT-MUSIC, Kim Kardashian Foto: Scanpix/Alain Jocard

DOUNIAMAG-FILES-FRANCE-ENTERTAINMENT-US-PEOPLE-ASSAULT-MUSIC, Kim Kardashian Foto: Scanpix/Alain Jocard

Den verdenskendte rapper Kanye West skulle have brugt de sidste måneder af 2016 på at turnere med showet "Saint Pablo Tour", .

Stjernen nåede dog aldrig at gennemføre USA-turneen, da han 22. november blev indlagt.

Nu kan 39-årige Kanye West dog se frem til at komme hjem til sin familie igen, da han er blevet udskrevet efter flere dages indlæggelse. Det skriver CNN.

Den populære rapper, som blandt andet står bag hitnumre som "Famous" og "Heartless", blev udskrevet fra hospitalet UCLA Medical Center i Los Angeles, efter at han blev indlagt på grund af udmattelse.

Op til sin indlæggelse skrev flere medier, at Kanye West havde opført sig besynderligt, blandt andet under en koncert i Sacramento i Californien.

Efter at have spillet to numre valgte stjernen nemlig at holde en 17 minutter lang tale om sine holdninger til amerikansk politik. Det skriver CNN.

Kort tid inden hospitalsindlæggelsen valgte musikeren at aflyse resten af sin omfattende Saint Pablo-turné, der ellers var planlagt til at fortsætte frem til 31. december.

Kaney West har endnu udtalt sig om sit helbred. Rapperens svigermor, Kris Jenner, fortalte dog til magasinet Extra, at udmattelse var den primære årsag til indlæggelsen.

- Han er udmattet. Han er virkelig træt. Han har haft en opslidende turné, så han har brug for at hvile sig, sagde Kris Jenner til magasinet Extra.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.