Sport

Beskeden Mensah om Champions League: Skal bare videre

Rhein-Neckar Löwen ligner et europæisk storhold, men holdets danske spiller holder benene på jorden.

Rhein-Neckar Löwen fører den tyske håndbold-Bundesliga med maksimumpoint, og også i Champions League glider det som smurt for den ambitiøse klub.

Søndag leverede holdet en overlegen præstation, da KIF Kolding København i egen hal blev besejret med 30-18, men hos Rhein-Neckar Löwen er målsætningen foreløbig beskeden, beretter holdets danske spiller, Mads Mensah Larsen.

- Vi taler slet ikke om at vinde Champions League eller noget i den stil. Lige nu har vi bare en målsætning om at slutte i top-seks i puljen, så vi går videre.

- Derefter må vi se, om vi kan sætte næsen op efter mere. Der er ingen grund til at kigge længere frem, lyder det fra Mads Mensah Larsen.

Rhein-Neckar Löwen har i flere år hørt til blandt de bedste hold i den tyske liga, men har endnu aldrig vundet det tyske mesterskab.

Blandt tyske eksperter regnes holdet dog som guldfavorit i denne sæson.

- Vi tager det skridt for skridt. Men det er klart, at kampene i den hjemlige liga fylder meget, forklarer den danske landsholdsspiller.

Han blev selv noteret for tre mål i den klare sejr over KIF Kolding København.

Trods den store forskel på de to hold mener Mads Mensah Larsen ikke, at de danske mestre behøver hænge alt for meget med næbet.

- Det er ikke nogen katastrofe for dem at tabe til os. Nederlaget var selvfølgelig for stort, men jeg synes ikke, at man kan kræve, at KIF Kolding skal vinde over Rhein-Neckar Löwen.

- De manglede både Lars Jørgensen og Torsten Laen, og da var det oplagt, at det ville blive lidt nemmere for os, siger Mads Mensah Larsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst