Beskyttelsespenge: Trusler undrer formand

Hos Nørrebro Handelsforening er man overrasket over endnu en sag om trusler på Nørrebro.

Beskyttelsespenge: Trusler undrer formand

At endnu en erhvervsdrivende på Nørrebro nu står frem og fortæller om trusler og beskyttelsespenge i bydelen, kommer bag på formanden for Nørrebro Handelsforening, Hans Mejlshede.

- Jeg er egentlig overrasket, for i Nørrebro Handelsforening spørger vi regelmæssigt vores medlemmer, og af de cirka 50 medlemmer, vi har, har vi ikke nogle kendte tilfælde, siger han til Ritzau.

Til Politiken fortæller restauranten Cofocos ejer, Torben Klitbo, der dog ikke er medlem af Nørrebro Handelsforening, hvordan også hans to restauranter på Nørrebro i København, Scarpetta og Oysters'N'Grill, har været udsat for trusler og hærværk.

Selvom udtalelsen kommer bag på Hans Mejlhede, glæder han sig over, at endnu flere står frem.

- Det overrasker mig, men det er jo godt, der kommer noget fokus på det, og det er jo efter min mening en af de bedste måder at bremse det på, siger han.

Han er dermed enig med borgerrepræsentationens Lars Aslan Rasmussen (S), der oven på Torben Klitbos udtalelse har opfordret de erhvervsdrivende på Nørrebro til at stå frem, så der kan dæmmes op for problemets omfang.

- Det er vigtigt at stå sammen, og det er vigtigt at melde ud. Når der er meget fokus på en sag, så er det sværere at lave de her ting. Jeg tror ikke, man kan gøre andet, siger Hans Mejlshede.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.