Betal dagligvarer med mobilen

Føtex i Aalborgs midtby åbner onsdag for betaling med MobilePay

Butiksudgaven af MobilePay er endnu mere simpel end den, vi bruger til daglig.Foto: Claus Sjödin. <i>Claus Sjödin/CSPress.dk</i>

Butiksudgaven af MobilePay er endnu mere simpel end den, vi bruger til daglig.Foto: Claus Sjödin. Claus Sjödin/CSPress.dk

AALBORG:Flere og flere butikker giver deres kunder mulighed at betale via MobilePay, og nu er dagligvarebutikkerne ved at komme med. Som den første i Nordjylland åbner Føtex i Slotsgade i Aalborg for muligheden onsdag.

Baggrunden er en aftale mellem Dansk Supermarked og Danske Bank om at rulle mobilbetaling ud i samtlige butikker, hvilket vil sige både Føtex, Bilka, Netto og Salling.

Det første sted, løsningen er testet, er i Føtex i Storcenter Nord i Aarhus, og i de kommende dage tager man fat på næste testrunde med fire butikker i København, Horsens, Odense og altså Aalborg.

I Aalborg har man kunnet bruge MobilePay i byens to Starbucks-caféer siden juni sidste år, men betalingen i Føtex i midtbyen bliver mere enkel.

- Vi har lavet en nem og intuitiv løsning, hvor kunden blot skal holde sin telefon hen mod et MobilePay-ikon ved kassen. Når varerne er scannet, sendes beløbet direkte til telefonen, og kunden skal blot godkende med et enkelt ”swipe”, forklarer Dansk Supermarkeds direktør for e-commerce & digital, Kenneth Nielsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.