Forsikringsvirksomhed

Betaler du også dobbelt for vejhjælp?

Mange bilejere betaler for meget, fordi de har vejhjælp to steder uden at vide det

Har du et abonnement på vejhjælp, kan det være, at du betaler dobbelt, for mange bilforsikringer indeholder også vejhjælp. Foto: Iris/Scanpix

Har du et abonnement på vejhjælp, kan det være, at du betaler dobbelt, for mange bilforsikringer indeholder også vejhjælp. Foto: Iris/Scanpix

DANMARK:En del forsikringsselskaber tilbyder deres kunder vejhjælp som en del af forsikringsaftalen.

Du betaler ifølge den offentlig forbrugerportal, forbrug.dk, ikke ekstra for at få vejhjælp med i forsikringen, men du kan komme til at betale mere end nødvendigt, hvis du ikke sørger for at opsige din anden abonnementsaftale om vejhjælp.

Derfor opfordrer portalen til, at du gennemgår, hvilke ydelser de to ordninger dækker og vurderer, hvilken type vejhjælp du har behov for.

Forskellige dækninger

Der kan være stor forskel på de ydelser, som vejhjælpen dækker. Kører du meget i udlandet, skal du være opmærksom på, at der kan være forskel på, hvor god dækningen er med hensyn til betaling af hotelophold og tilbud om erstatningsbil, hvis uheldet er ude.

Er din bil kaskoforsikret, er du automatisk sikret vejhjælp i Europa.

Har du ikke kaskoforsikret din bil, og kører du f.eks. meget uden for landets grænser, kan det være fornuftigt at betale lidt mere og vælge et abonnement, hvor dækningen også gælder i udlandet.

Kører du overvejende i Danmark og aldrig i udlandet, har du kun brug for et basisabonnement.

Få et overblik

Er garantien for hurtig afhentningstid også vigtig for dig, så stiller alle plusabonnementerne garantier for, at hjælpen er fremme inden 45 minutter.

Find vej i reglerne om vejhjælp på forbrug.dk.

/BLM/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst