Betalte 840.000 kr. for tre pølser og en kakao

Det blev et usædvanlig dyrt besøg hos den lokale grillbar

Arkivfoto

Arkivfoto

SNERTINGE:Arne Birk, 78-årig fra Havnsø, havde ikke drømt om de problemer, det skulle komme til at udløse, da han gik ind i Grill House på Kalundborgvej i Snertinge og bestilte to pølser, brød og en kakaomælk til sig selv og en enkelt pølse til sin hund King. Det skriver dagbladet Nordvestnyt lørdag.

- Jeg betalte regningen på 84 kroner med kort og trykkede godkend, hvorefter ekspedienterne opdagede, at der var blevet trukket over 840.000 kroner!

Pigerne bag disken kunne ikke finde ud af at rette fejlen, og så blev indehaveren tilkaldt. Men hun kunne heller ikke løse problemet ved at føre købet tilbage, fortæller Arne Birk.

Stor overtræksrente

Umiddelbart efter kontaktede han sit pengeinstitut, Dragsholm Sparekasse, mens grill-indehaveren Marianne Hansen kontaktede Nordea og Nets for at gøre opmærksom på fejlen med den alt for store pølse-regning.

Alligevel blev transaktionen gennemført, og det resulterede i en regning på 1.216 kroner og 81 øre til Arne Birk i overtræksrente, som hverken han eller Marianne Hansen fra Grill House i Snertinge havde lyst til at betale:

- Der var tale om en menneskelig fejl, som der blev gjort opmærksom på med det samme, fortæller grill-indehaveren til dagbladet Nordvestnyt. Hun understreger, at hun er meget ked af sagen og har sagt undskyld til den uheldige pølsekunde flere gange.

Fri for pølsegæld

Nordvestnyt kontaktede også Dragsholm Sparekasse for at høre, om Arne Birk skal betale overtræksrenterne. Det skal han ikke, oplyser direktør Claus Sejling:

- Det dækker vi af konduite, da det ikke er vores kundes skyld, siger direktøren.

Den udgang på sagen glæder Arne Birk:

- Det er dejligt at være fri for al pølsegæld og overtræksrente, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.