Udland

Betjent i New York dømmes skyldig i at ville æde kvinder

28-årig betjent krydsede linje mellem fantasi og virkelighed - ville koge og æde kvinder.

Betjent i New York dømmes skyldig i at ville æde kvinder

En politibetjent i New York er dømt skyldig i at have planlagt at bortføre, koge og æde kvinder.

Under retssagen mod 28-årige Gilberto Valle er der blevet kastet lys over en dunkel online-verden, hvor man fantaserer om kannibalisme.

Valle har under retssagen fået tilnavnet "kannibal-betjenten" af tabloidaviserne, der har fulgt sagen meget udførligt.

Anklagemyndigheden har beskyldt ham for at krydse linjen mellem fantasi og virkelighed - at han gjorde forberedelser til at bortføre kvinder.

Hans forsvarer, Julia Gatto, har derimod fremhævet, at det var fantasier og spil, der foregik hjemme foran computeren og i online-rollespil.

Valle risikerer fængsel på livstid, når straffen udmåles. Han står til yderligere fem år i fængslet for på ulovlig vis at have benyttet sig af politiets database.

Anklageren kan godt følge, at Valle på et tidspunkt har deltaget i et fantasi-spil, men at hans ageren efterhånden fik karakter af, at han ville skride til onde handlinger.

Hun henviste til, at Valle på nettet havde søgt oplysninger om bortførelser, om tilvirkning af kloroform, og hvordan man kan koge et menneske.

- Dette er ægte søgninger, som er udført for at gennemføre ægte research om at bortføre ægte kvinder, lød det under retssagen fra anklageren.

/ritzau/Reuters

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.