Brovst

Betjent slået med knytnæve ved brand

Villa udbrændte lørdag formiddag i Brovst - beboeren langede en kvindelig betjent et knytnæveslag

Arkivfoto: Michael Koch

Arkivfoto: Michael Koch

BROVST:Nordjyllands Beredskab har sit at se til. Lørdag morgen måtte beredskabet, denne gang i Brovst, rykke ud til en villabrand på Præstevænget i Brovst - en brand, der i øvrigt fik et noget usædvanligt efterspil.

Indsatsleder Ole Leonhardt var første mand på stedet.

- Det var fire minutter efter alarmopkaldet, og allerede på det tidspunkt var det brændt ud igennem bagsiden af huset, og ilden havde bredt sig til tagetagen, fortæller han.

Ifølge indsatslederen oplyste beboeren, at der var to gasflasker i huset, og det gjorde, at man gik ekstra forsigtigt til værks ved slukningsarbejdet.

- Men vi fandt ingen gasflasker, og gaskomfuret synes ikke at have været tilsluttet, siger Ole Leonhardt.

Omkring klokken 10.40 var brandfolkene stadig i gang med efterslukningen, men huset står ifølge Ole Leonhardt ikke til at redde.

Den mandlige beboer forlod umiddelbart efter brandvæsenets ankomst stedet, men en politipatrulje på vej til branden fik øje på ham.

- Vi havde fået at vide, at han muligvis var psykisk ustabil, og at han kunne være bevæbnet med knive. Da patruljen henvendte sig til ham, kvitterede han ved at lange den ene, en kvindelig betjent, et knytnæveslag i ansigtet, så han blev anholdt og sigtet for vold mod tjenestemand i funktion, forklarer vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Jørgensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.