Betjente ransager flere adresser i København

Mjølnerparken er blot et af flere steder, som politiet undersøger efter skudattentaterne, hvor to er dræbt.

I forbindelse med skyderierne i København er politifolk søndag rykket ud flere adresser og har blandt andet opsøgt en lejlighed i Mjølnerparken.

En talsmand for Københavns Politi ønsker sidst på formiddagen søndag ikke at gå i detaljer om aktionerne og om baggrunden for dem.

Men på en briefing for pressen søndag morgen har politichefer understreget, at man står over for en stor efterforskning.

Betjentene ønsker at vide, hvor den mistænkte gerningsmand befandt sig forud for angrebet på debatmødet på Østerbro lørdag eftermiddag.

Også tiden efter et kort besøg på cirka 20 minutter på bopælen på Nørrebro lørdag eftermiddag og frem til angrebet mod synagogen ved et-tiden søndag morgen er interessant.

Flere medier har berettet om en undersøgelse af en lejlighed i Mjølnerparken, som ligger relativt tæt på Nørrebro Station.

Det var netop i nærheden af stationen, at betjente fra Politiets Aktionsstyrke råbte manden an kort før klokken fem søndag morgen.

Han affyrede flere skud - og blev herefter dræbt.

Angiveligt blev han dræbt på Svanevej, som er en sidegade til Frederikssundsvej.

I øvrigt undersøges denne skudveksling nu af Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP).

Myndigheden skal undersøge alle sager, hvor en person er afgået ved døden eller er kommet alvorligt til skade som følge af politiets handlinger.

DUP er i gang med afhøringer og tekniske undersøgelser, oplyses det.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.