Bevæbnet med bue og pil: Skoleklasser sigter efter Skole OL

Elever fra Tilsted Skole forsøgte at kvalificere sig til Skole OL i bueskydning

17
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Lars Christian Adrados var tit klar med hjælpende råd til eleverne. Foto: Diana Holm

NÆSTRUP:- Træd frem... Uden at røre buerne endnu! Stil an! Der må skydes!

Instruktionerne lyder ved Næstrup Skyttecenter, og her er Tilsted Skoles 5.-klasse - nogle mere koncentrerede end andre - i gang med at skyde til måls med bue og pil. Flere 5.- og 6.-klasser fra Thy og Mors har været igennem det samme, og den klasse fra hver årgang med det højeste pointsnit kvalificerer sig til Skole OL på Ceres Park og Arena i Aarhus.

Drømmen om at ramme bulls eye er ikke lige til.

- Man skal koncentrere sig meget. Hvis man er glad eller sur, så bliver man nødt til lige at samle sig. Jeg har ramt midten én gang, men en af mine veninder har ramt den to gange, siger 11-årige Anna.

Lars Christian Adrados fra Thy Bueskyttelaug står for arrangementet.

- Jeg tror varmen påvirker koncentrationen lidt i dag. Men generelt har niveauet været rigtig højt i år. Sammenlignet med top ti på landsplan sidste år, så har en af vores klasser ramt så godt, at de ville have en andenplads. Så det er også et stærkt felt, vi sammenligner med nu, siger han og forklarer, at det både kræver koncentration og veludviklet motorik at levere et godt skud.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.