Beverly-stjerne er stolt af sin utro mand

Nedture har der været nok af i Tori Spellings ægteskab, men nu er parret tilbage på rette kurs, og det fylder hende med stolthed.

Beverly Hills-stjernen Tori Spelling, bedre kendt som den uskyldsrene Donna Martin, var sønderknust, da hendes mand, Dean McDermott, sidste år indrømmede, at han havde været hende utro med en meget yngre kvinde.

Den 41-årige stjerne var dog fast besluttet på at samle skårene og redde det otte år gamle ægteskab, og nu tyder det på, at terapien har hjulpet.

I hvert fald skriver hun på sin blog, ediTORIal by Tori Spelling, at parret har arbejdet hårdt og i dag har det rigtigt godt sammen.

- Som I alle ved, har vores familie været igennem en masse de seneste år. Jeg er derfor glad for at kunne fortælle, at vi har det rigtigt godt, og at Dean og jeg arbejder hårdt på at gøre vores ægteskab stærkere end nogensinde. 

Som sædvanlig har parret ikke været blege for give nysgerrige seere et indblik i deres turbulente parforhold. I realityserien "True Tori" fulgte et kamerahold således også parres terapiforløb på tætteste hold. 

Her kom det blandt andet frem, at Dean McDermott var sin kone utro, fordi de kun havde sex hver anden uge.

- Og det var ikke ligefrem fantastisk, fortalte han dengang til Radaronline.

Men Tori Spelling er åbenbart ikke typen, der bærer nag.

- Jeg er stolt af Dean og al det hårde arbejde, han har lavet med sig selv, skriver hun på bloggen. 

Parret har sammen fire børn.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst