Beyoncé: Det var meningen med mine mænd

Der var en helt særlig grund til, at sangerinden Beyoncé havde inviteret et mandekor på scenen til årets Grammy-uddeling.

Det var ikke til at undgå, at Beyoncé var omgivet af et mandekor, da hun under årets Grammy-uddeling søndag sang den storslåede ballade "Take My Hand, Precious Lord."

På et nyt videoklip fra sin officielle You Tube-kanal fortæller den 33-årige sangerinde om sine nøje udvalgte korsangere.

- Jeg ønskede at finde virkelige mænd, som har levet, kæmpet og grædt. Som har liv og ånd omkring dem. Jeg følte, at det var en mulighed for at vise styrke og sårbarhed i afroamerikanske mennesker, siger hun i videoen.

- Mine bedsteforældre marcherede sammen med Dr. King (borgerrettighedsforkæmperen Martin Luther King, red.). Min far var en del af den første generation, som gik i en skole med udelukkende hvide elever. Min far er vokset op med en masse traumer fra dengang, siger Beyoncé, der har vendt det til en styrke.

- Jeg føler, at jeg endelig kan synge for hans smerte, at jeg kan synge for mine bedsteforældres smerte. Jeg kan synge for nogen af de familier, der har mistet deres sønner, lyder det fra sangerinden.

Ved Grammy-uddelingen snuppede Beyoncé sangerinden Aretha Franklins andenplads over de mest prisvindende sangerinder i Grammyens historie.

Hun tilføjede således sin bugnende trofæhylde med yderligere tre gyldne grammofoner. Herunder prisen for bedste r'n'b-sang og prisen for bedste r'n'b-optræden for nummeret "Drunk in Love," som hun synger med sin ægtemand, hiphopmogulen Jay-Z.

Sammen er de forældre til datteren Blue Ivy på tre år.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.