Beyoncé indrømmer: Jeg sang ikke live

Sangerinden erkender nu, at hendes sang til Obamas præsidentindsættelse i Washington var optaget på forhånd.

Beyoncé indrømmer: Jeg sang ikke live

Efter flere ugers spekulationer, mundaflæsninger og øjenvidneskildringer går sangdivaen Beyoncé nu til bekendelse.

Den prisbelønnede hitmager indrømmer, at hun havde indspillet USA's nationalmelodi "Star Spangled Banner" på forhånd, og nummeret blev afspillet under hendes optræden til præsident Obamas indsættelsesceremoni i Washington.

Bekendelsen kom på et pressemøde torsdag - forud for weekendens Super Bowl - hvor popstjernen startede med at imponere de fremmødte journalister med en gåsehudsfremkaldende a capella solo-version af nationalsangen.

Derefter kom indrømmelsen:

- Indsættelsen handlede om præsidenten, og jeg ville gøre ham og landet stolte. Jeg besluttede mig for at synge sammen med mit nummer, som var optaget på forhånd, hvilket er meget almindeligt i musikindustrien, siger hun ifølge Sky News.

- Jeg synger altid live. Indsættelsen var desværre på tidspunkt, hvor jeg ikke havde tid til at øve med orkesteret, fordi jeg øvede mig til Super Bowl. Jeg er meget stolt af min optræden, tilføjer Beyoncé.

Den 31-årige sangerinde kalder sig selv for en "perfektionist", der øver til sig til "fødderne bløder".

Hun skal snart optræde til det spektakulære halvlegs-show under Super Bowl - den årlige finale i amerikansk fodbold, der finder sted natten til mandag dansk tid.

Her tørner San Francisco 49'ers sammen med Baltimore Ravens, men når spillerne holder pause i halvlegen, går sangdivaen på scenen. Og denne gang vil publikum ikke blive spist af med en sangstemme på bånd, lyder det.

-Jeg vil helt bestemt synge live, og jeg er godt forberedt. Dette er, hvad jeg er født til, siger Beyoncé .

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.