Beyonce svulmede op under graviditeten

Megastjernen Beyonce tog over 20 kilo på under sin graviditet - men det slog ikke sangerinden ud.

Beyonce svulmede op under graviditeten

Hun leverer et sceneshow, der er berømt i hele verden.

I 2012 leverede hun datteren Blue Ivy sammen med sin mand, rapperen Jay-Z.

Men ifølge Beyonce selv var hun i de ni måneder inden langtfra lige så veltrimmet og stramt tilrettelagt som hendes optræden på scenen, fortæller hun til Vogue.

- Der var øjeblikke, hvor jeg følte det, som om min næse havde spredt sig 20 tommer (cirka 50 centimeter, red.), og mit ansigt føltes overdrevet tykt, og mine læber var opsvulmede, og jeg tog 57 pund på (godt 25 kilo, red.)

- Men i sidste ende nød jeg det, siger den verdensberømte sangerinde.

Hun nød det faktisk i en sådan grad, at det langtfra var vægttab, der stod øverst på huskesedlen efter fødslen. Først efter en måned besluttede Beyonce sig for at nærme sig den stringente linje igen.

- Jeg har et barn - om Gud vil - jeg giver mig selv mere tid. For det var ikke nødvendigt at komme af med kiloene så hurtigt, siger hun til modemagasinet.

Efter at have tabt sig i forbindelse med sin optræden under sidste års Super Bowl måtte den madglade sangerinde da også lige runde nærmeste junk-palads.

- Fra donuts til cheeseburgere til friturestegt fisk - jeg spiste endda friturestegt alligator. Alt friturestegt!, siger hun.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.