BFC vandt på godt spil

BFC Vendsyssel vandt 13-5 over Sunds Seahawks

Arkivfoto
Brønderslev 3. oktober 2016 15:56

BRØNDERSLEV: Unihoc Floorball Liga kampen BFC Vendsyssel Hot Shots-Sunds Seahawks sluttede med en sejr til Brønderslev-mandskabet på 13-5.

Kampen i Floorball Ligaen var imødeset med spænding idet modstanderen, Sunds Seahawks, havde startet serien med to sejre mod henholdsvis Copenhagen FC og Hvidovre Attacks og førte serien med max. point.

- BFC var dog klar fra start af kampen mod det unge talentfulde og hurtigt løbende Sunds hold og i tiden 8.11 i første periode bragte holdets kaptajn, Nikolai Flyvholm, BFC foran 1-0, fortæller Klubbens formand, Jeppe Bisgaard.

- Sunds mandskabet bragte dog balance i regnskabet til 1-1 blot 13 sekunder senere, efter yderligere 2 min. fik Niklas Knøsen held til at fyre kanonen af og så stod der 2-1, denne gang gik der kun 12 sek. Før Sunds udlignede til stillingen 2-2, herefter var det en af kampens store spillere, Steffen Jensen, der 2. min. senere ændrede stillingen til 3-2, kampen bølgede nu frem og tilbage men dog med et plus i Brønderslev holdets favør, bolden vil bare ikke ind over stregen. Så resultatet efter 1. periode blev 3-2.

- Sunds Seahawks startede 2. periode som lyn og torden og der var kun spillet 1,53 min da de havde bragt balance i regnskabet til 3-3, så var det BFCs tur til en hurtig scoring 1.40 min. senere bragte Petter Halvorsen holdet i front igen med en scoring til 4-3 og med to scoringer yderligere inden for de næste 5 min. ved Nikolai Flyvholm og Steffen Jensen til stillingen 6-3 var det som om noget af gassen gik af de unge Sunds spillere og selv om det lykkedes dem at reducere føringen til 6-4 svarede BFC hurtigt igen med yderligere 2 mål ved Niklas Knøsen og Sune Reinert så stillingen ved periode pausen var 8-4.

- I 3 periode sad Brønderslev holdet fuldstændigt på kampen, selv om der gik 10 min. før der igen blev scoret og så var det endda Sunds der fik reduceret til 8-5, var det kun et spørgsmål om tid før der igen kom gang i scoringen og med 8 min. tilbage af kampen var det igen Steffen Jensen der bragte føringen op på 9-5, yderligere 3 min. senere og til kampen var slut scorede Nikolai Flyvholm, Anton Madsen, Steffen Jensen og Niklas Knøsen hver 1 mål til slutstillingen 13-5.

- Alt i alt en rigtig holdindsats hvor der blev kæmpet om hver eneste bold, kampen viste at BFC Vendsyssel Hot Shots er på rette vej, med Anders Kjær i målet som en sikker sidste skanse, med holdkammerater der bakker op og kæmper for hinanden, og med et sammenspil der bliver bedre og bedre, venter der mange point forude, bemærker Jeppe Bisgaard og holdledelsen.

Dagens point: Steffen Jensen 4+2, Nikolai Flyvholm 3+0, Niklas Knøsen 3+0, Anton Madsen 1+2.

Andreas Glad 0+3, Johan Uppström 0+2 Petter Halvorsen 1+0, Sune Reinert 1+0, Rasmus Overgaard 0+1.

Næste kamp i Unihoc Floorball ligaen er udekampen mod AaB i AaB-Hallen onsdag kl. 19.30. Næste hjemmekamp er lørdag 15. oktober kl. 15 i Brønderslev Hallen, hvor holdet møder Copenhagen FC.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...