Brønderslev

BI’er på landsholdet Bjarke Krog går i hård træning

Bjarke Krog - får landsholdsdebut. Privatfoto

Bjarke Krog - får landsholdsdebut. Privatfoto

BRØNDERSLEV:De seneste halvandet år har han været med i bruttotruppen omkring landsholdet og deltaget i en række landsholdssamlinger.

Nu kommer debuten i landsholdstrøjen. 14.-16. maj ifører Bjarke Krog sig landsholdstrøjen og udgør sammen med Peter Svenningsen fra Virum ”Danmark 1”, når bordtennis-spillere fra en række lande spiller Danish International i Hillerød.

- Det bliver fedt at spille i den røde trøje med logoet på brystet. Jeg glæder mig helt vildt, siger den 14-årige Brønderslev-dreng.

Cheftræner Jan Phillipsen er om nogen manden, der har ført Bjarke Krog det sidste stykke fra at være blandt de bedste til at være blandt de allerbedste på sin alder.

- Det er en dejlig anerkendelse Bjarke her får. Jeg ved, der ligger et hårdt og målrettet træningsarbejde bag. Bjarke er bevis på, at man selv i det nordjyske, hvor bordtennis har hårde kår, kan nå langt med den rette indstilling, en helhjertet indsats og en klub der bakker op, fortæller Jan Philipsen.

Hvor vigtigt det er at have den rette indstilling, har Bjarke Krog lært.

- Når man dyrker elitesport, kræver det det så meget fokus, at man er nødt til at vælge andre ting fra. Når jeg træner alle hverdage og spiller de fleste weekender, er der ikke meget tid til vennerne fra skolen.

- Heldigvis får jeg til gengæld mange gode venner inden for sporten. Aktuelt er jeg også nødt til at melde afbud til den tur til Spanien, jeg skulle have været på med skolen.

- Men jeg kan ikke komme hjem fra Spanien dagen før min landsholdsdebut uden at have trænet i fem dage. Jeg vil komme optimalt forberedt, for jeg har ikke planer om, at det her skal være den eneste gang, jeg spiller i landsholdstrøjen, slutter Bjarke Krog.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.