Brønderslev

BI har fortjent sikret sig oprykning

Brønderslev IF klar til Jyllandsserien efter 2-0 i Jetsmark

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Bent Bach

BRØNDERSLEV:Efter 12 års fravær er Brønderslev Idrætsforening tilbage i Jyllandsserien i fodbold.

Oprykningen blev definitivt sikret med en 2-0 sejr på udebane over Jetsmark i tredjesidste spillerunde.

- Det var fantastisk at se drengene kæmpe for denne første matchbold for at sikre os oprykningen, siger en glad BI-træner, Kim Nielsen, der efter kampen fik en fortjent lufttur.

- Vi spillede ikke vores bedste kamp, men vi fik det resultat, som vi søgte.

Peter Aagård fik endelig hul på målscoringen med sin første scoring i 12 kampe. Fra kanten af feltet drønede han bolden over i det lange hjørne, og Brønderslev kunne gå til pausen foran 1-0.

Scoringen til 2-0 i anden halvleg blev sat ind af anfører Bjarke Smith, hvor han træk ind i banen og sparkede den i kassen.

Hos hjemmeholdet fra Jetsmark var der et par divisionsspillere hentet ned fra Jammerbugt FC, men hjemmeholdet blev kun farlige efter dødbolde.

- Alle i BI-truppen har budt fantastisk ind igennem hele foråret, og til de 19 mænd jeg har brugt, har jeg kun verbale roser at give, slutter Kim Nielsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.