Brønderslev

Bibelcamping i Hjallerup

1800 mennesker camperer i Hjallerup

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Thomas Back gyngede sønnen Jonas Back og sprang en bibeltime over - det foregår på børnenes præmisser, og der er mange tilbud. Foto: Andreas Falck

BRØNDERSLEV:Knap 1800 personer plus ledere og frivillige camperer for tiden på markedspladsen i Hjallerup, og de mødes i løbet af dagene til for eksempel bibeltime for flere hundrede i et gigantisk, stolefyldt telt - men også på legepladsen, for det myldrer med børn til bibelcamping.

Her kan de både spille fodbold, gynge, lege i en kæmpe sandkasse, der er lavet som et læs sand i en container inde i et telt og meget andet.

Temaet er tid og betyder blandt andet, at campen i år byder på flere møder og bibeltimer, hvor tid indgår - en aften skulle der også være et møde, hvor folk skulle deltage uden ure og telefoner, så man dermed kunne skabe et tidløst rum.

Bibelcampingen strækker sig over otte dage og slutter lørdag 30. juli. Indre Mission står bag, og alle interesserede er velkomne til at dukke op og være med.

På programmet er for eksempel møder og seminarer om tro, workshops om emner som f.eks. stress og ledelse, samtalegrupper, teenagecafé, aftenbøn, OL-løb, koncerter og fodboldturnering.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.