Bieber-musik hjælper handicappet pige

Den handicappede pige Megan Ham reagerer kun følelsesmæssigt, når hun hører sangeren Justin Biebers musik.

Bieber-musik hjælper handicappet pige

Der er ingen tvivl om, at superstjernen Justin Biebers fans er sande Beliebers. Men nu har hans musik tilsyneladende også vist sig at have helbredende kræfter. 11-årige Megan Ham lider af en livstruende sygdom, men reagerer positivt, når hun hører Biebers musik.

Det skriver online avisen Huff Post.

Megan Ham er fra Vancouver og kan hverken gå eller tale på grund af en lidelse i hjernen kaldet Lissencephaly. Der kendes kun til 1500 børn på verdensplan, der lider af sygdommen og ofte dør de, inden de fylder to år.

Da den 11-årige Bieber-fan blev født, fik hendes forældre at vide, at hun nok aldrig ville komme til at kunne genkende dem og heller ikke ville kunne udtrykke følelser. Men ifølge Megans forældre har Justin Bieber skabt mirakler.

- Hun kan simpelthen ikke få nok af ham, siger Megans mor, Roxanne Ham i et indslag til Fox News.

Det var Megans lærerinder, der i første omgang opdagede den handicappede piges kærlighed til Bieber. De opdagede hurtigt, at musikken kunne få både smil og små rytmiske spark frem hos den ellers paralyserede pige.

- Det hjælper hende virkeligt med at komme igennem dagen. Det gør hende glad, og hun har det godt, fortæller lærerinde Kim Graves i indslaget.

Kort efter indslaget skrev Justin Bieber til sin 11-årige Belieber over Twitter.

- Megan hold ud og vær stærk for mig, så skal jeg sørge for, at vi ses, når jeg kommer til Portland. Elsker dig og tak, skrev Bieber.

Bieber vil mødes med Megan Ham til oktober, når han kommer til Portland for at optræde.

/ritzau/