Bieber skrev kærlighedsbudskab efter koncert i Aarhus

Popikonet efterlod en helt særlig hilsen på badeværelsesspejlet efter sin koncert på Jydsk Væddeløbsbane.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRITAIN-ATTACK-MUSIC, Justin Bieber Foto: Scanpix/Dave Hogan For One Love Manchest

"Love is patient, love is kind, love does not envy, love does not boast, love is not self seeking".

Sådan skrev verdensstjernen Justin Bieber efterfulgt af et hjerte på badeværelsesspejlet på det hotel i Aarhus, hvor han overnattede efter sin koncert i smilets by mandag den 5. juni, skriver Aarhus Stiftstidende.

Citatet stammer ifølge avisen fra Paulus' første brev til Korintherne fra Det Nye Testamente i Biblen og kan oversættes til:

"Kærligheden er tålmodig, kærligheden er mild, kærligheden misunder ikke, kærligheden praler ikke, bilder sig ikke noget ind".

Hotellets receptionschef, Lise Frølund, siger Aarhus Stiftstidende, at de har været meget glade for Biebers besøg, og at det virker til at være gensidigt.

- Vi fik at vide af hans folk, at han havde haft det godt her. Han fik noget kamillete om natten og var glad for besøget. Det ser vi også hans hilsen som, siger hun til avisen.

Hotellet er blevet kontaktet af "Beliebers", som sangerens fanskare kalder sig, for at få fat i spejlet, men beskeden er visket ud igen, men foreviget på kameraet, forklarer Lise Frølund til avisen.

- Han havde gjort det med omtanke, for det var meget nemt at få af. Vi har mange fine minder og kuriositeter i vores gæstebøger, og det ser vi også denne som, siger hun til Aarhus Stiftstidende.

Justin Bieber har flere religiøse symboler tatoveret på sin krop. Han har blandt andet et kors over brystkassen, et motiv af Jesus på sin ene læg, englevinger i nakken og et lillebitte kors ved sit ene øje.

Den 23-årige canadiske popstjerne er i øjeblikket i gang med sin turné, "The Purpose World Tour".

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.