BIF-målmand om Esbjerg-kamp: Som at møde en ekskæreste

Det var ikke en sjov oplevelse for Brøndbys målmand, Lukas Hradecky, at være tilbage på sin gamle hjemmebane.

Den finske målmand Lukas Hradecky vendte søndag tilbage til Blue Water Arena for første gang siden sommerskiftet fra Esbjerg til Brøndby.

Og gensynet var en hård omgang for keeperen.

- Det var mentalt hårdt at være tilbage for første gang siden skiftet. Jeg vil næsten sammenligne det med, at man møder en ekskæreste, som er lidt sur på én, fordi man har sagt nogle dumme ting i et ellers fantastisk forhold.

- Fansene kastede æg eller et eller andet efter mig. Heldigvis ramte de ikke. Det var hårdt til at starte med, men som kampen skred frem, vænnede jeg mig til det, siger Lukas Hradecky.

På trods af den barske velkomst holdt Hradecky sit bur rent for ottende gang i sæsonen. Det er flere end nogen anden målmand i Superligaen i denne sæson.

- Det er den eneste rigtige måde at svare igen på jo. Det var et super resultat for os, siger Lukas Hradecky.

Holdkammeraten Simon Makienok var da heller ikke utilfreds med 0-0-løsningen i Vestjylland.

- Det var en svær kamp. Jeg føler ikke, at vi overhovedet fik sat nogen pasninger sammen. Og når vi ikke gjorde det, så prøvede vi at slå lange bolde, og der synes jeg heller ikke, at vi skubbede holdet nok op, så vi kunne blive farlige på det.

- Når vi ikke kan spille, og når vi ikke kan vinde nogen andenbolde, så kan vi heller ikke få en sejr. Derfor var det selvfølgelig fint at holde nullet og få ét point, siger Simon Makienok.

Med det ene point forbliver Brøndby på Superligaens fjerdeplads, mens Esbjerg ligger en placering under.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden