Big Fat Snake klar til at indtage Knivholt

Anders Blichfeldt og Big Fat Snake jubilerer til Rock i Frederikshavn

- Vi har alle årene haft et godt publikum i Frederikshavn, siger Anders Blichfeldt, forsanger i Big Fat Snake, som går på scenen på Knivholt lørdag kl. 16.  Arkivfoto: Bent Jakobsen

- Vi har alle årene haft et godt publikum i Frederikshavn, siger Anders Blichfeldt, forsanger i Big Fat Snake, som går på scenen på Knivholt lørdag kl. 16. Arkivfoto: Bent Jakobsen

FREDERIKSHAVN:- Det er 10. gang, vi spiller på Knivholt, og vi glæder os. Frederikshavn er noget nær det spillested, der ligger længst fra hvor vi bor, men vi har et godt publikum deroppe.

Det siger Anders Blichfeldt, sanger og frontmand i Big Fat Snake, der er et af hovednavnene i Rock i Frederikshavn.

Siden starten i 1990 har Big Fat Snake været et af Danmarks flittigst turnerende rockbands. Gruppens bluesforankrede rock’n’roll ligger højt på hitlisten og mange spillesteder og festivalers ønskeliste.

Første gang i 1994

- Vi spillede i Frederikshavn første gang i 1994, samme år som vi spillede på Roskilde, siger Anders Blichfeldt, der har skrevet de fleste af Big Fat Snake’s sange, inklusiv monsterhits som Bonsoir Madame og Sittin’ In a Window.

- Det første år spillede vi inde på gårdspladsen, som vi nu gør igen, siger Anders Blichfeldt, der griber dybt i gruppens sangkatalog, når lørdagens setliste skal skrives.

- Det er 10 år siden, vi lavede albummet One Night of Sin med Elvis’ gamle band. Vi har lige spillet 23 - heraf 20 udsolgte koncerter, hvor vi udelukkende spillede det album, og I får et par smagsprøver lørdag, lover den karismatiske frontmand, der fylder 50 til november.

The Midnight Hour

For halvanden måned siden lavede Big Fat Snake koncerten Midnight Hour, i Randers, hvor de gravede et spadestik dybere i det såkaldte Memphis Soul-katalog - med Elvis’ gamle guitarist James Burton og Billy Cross som gæstemusikere.

- Koncerten udkommer til efteråret, og vi giver også et par smagsprøver fra den på Knivholt, lover Anders Blichfeldt.

Knivholt er klar

På Knivholt er arrangørerne klar til det store rykind.

- Det bliver rigtig godt. Musik- og kulturlivet i Frederikshavn rykker sammen, siger Thomas Hansen med hentydning til samarbejdet med det regionale spillested Det Musiske Hus og Tordenskiolds Soldater, der senere på måneden indtager Knivholt med Tordenskioldsdagene. Det slår de på tromme for til lørdagens rockfest, hvor man næppe kan undgå at se og høre Tordenskiolds Soldater,

Logistisk tegner rockfesten til allerede nu at have vundet på point ved at flytte fra dyrskuepladsen til gårdspladsen.

- Knivholt kommer virkelig til sin ret. Vi bruger for eksempel stuehuset som backstage-område til omklædning og bespisning af musikerne, der plejer at gå fra tourbusserne direkte over i et støvet telt. I stuehuset er der anderledes flotte forhold, siger Thomas Hansen.

Billetter til årets rockfest kan købes online indtil lørdag klokken 10.00, for 395 kr. og herefter ved indgangen til 450 kr.

Og programmet er ...

12.00:Østre Gasværk (NORDJYSKE Medier Scenen)

13.15:FS Orlonn (Det Musiske Hus Scenen)

14.00:Nabiha (NORDJYSKE Medier Scenen)

15.15:Go Go Berlin (Det Musiske Hus Scenen)

16.00:Big Fat Snake (NORDJYSKE Medier Scenen)

17.15:Daniel Lill (Det Musiske Hus Scenen)

18.00:Mads Langer (NORDJYSKE Medier Scenen)

19.15:Renée Søndergaard m/band (Det Musiske Hus Scenen)

20.00:Sanne Salomonsen (NORDJYSKE Medier Scenen)

21.15:Gregers Mogstad & The Groove (Det Musiske Hus Scenen)

22.00:Kato And Friends (NORDJYSKE Medier Scenen)

Se mere her
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.