Morsø

Bila fejrer ansættelsesboom

50 nye medarbejdere i løbet af 2016 fejres med fest med Anders Lund Madsen

Bilas fremgang skal fejres med en kæmpe fest, for de medarbejdere, som administrerende direktør Jan Bisgaard Sørensen betegner som virksomhedens vigtigste aktiv. 

Arkivfoto: Bo Lehm

Bilas fremgang skal fejres med en kæmpe fest, for de medarbejdere, som administrerende direktør Jan Bisgaard Sørensen betegner som virksomhedens vigtigste aktiv. Arkivfoto: Bo Lehm

TØDSØ:Robotvirksomheden Bila har i løbet af 2016 udvidet medarbejderskaren med ikke færre end 50 nye ansigter - og et tilsvarende antal forventes ansat i løbet af 2017.

Det betyder, at virksomheden nu kan tælle omkring 200 medarbejdere, som på lørdag er inviteret til stor fest på Mors med ægtefæller - og med underholdning af Anders Lund Madsen.

Succeskurven hos den innovative virksomhed med hovedkontor på Mors er de senere år kun gået opad i takt med at virksomheden er gået ind i kampen om det, der omtales som den fjerde industrielle revolution, hvor robotter, automatisering og digitalisering går hånd i hånd.

Først på året blev Bila eneforhandler af Universal Robots i Danmark, og en hel ny Market Unit blev startet op i Hinnerup ved Aarhus.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.