Bila udvider med kontor i Norge

- Jeg ser meget frem til, at Bila Service er fast i Norge, siger Kim Rimer Andersen, service manager hos Bila

Helle Møller Larsen
Bila Service er fortsat i vækst og har efterhånden fået mange norske kunder. Derfor udvider virksomheden med fast afdeling i Norge. Arkivfoto: Bo Lehm
Morsø 1. juli 2015 14:32

NYKØBING: Bila Service er fortsat i vækst og har efterhånden fået mange norske kunder. Derfor udvider virksomheden med fast afdeling i Norge for at kunne yde bedst mulig service til sine norske kunder samt med flere kompetencer indenfor servicering af blandt andet KUKA- og Kawasakirobotter.

Første september etablerer Bila derfor værksted, lager og kontor i Norge og har i den forbindelse ansat automatikfagtekniker og maskinmester Emil Larsen. Han udstationeres for Bila Service med udgangspunkt i Dokka, som er cirka halvanden times kørsel fra Oslo og skal herfra servicere en bred vifte af norske brancher.

- Jeg ser meget frem til, at Bila Service er fast i Norge, siger Kim Rimer Andersen, service manager hos Bila, og fortsætter:

- Der ligger et stort potentiale hos norske produktionsvirksomheder for at stabilisere og optimere deres produktioner, og ikke mindst i at pleje vores nuværende kunder endnu bedre.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...