Aalborg

Biler i form og farver

Vintagebiler til træf i Kildeparken i Aalborg i forbindelse med Aalborg Regatta

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Aalborg Vintage Motor Club med køretøjer i kildeparken. Foto:Ajs Nielsen

AALBORG:I en weekend med Le Mans var det nogle noget ældre biler, der blev præsenteret ved et arrangement i forbindelse med Aalborg Regatta i Kildeparken i Aalborg.

For bilindustriens bestræbelser på at presse nogle hundrede meter ekstra ud af hver eneste liter benzin har for længst overladt det meste design til computeren.

Følgelig ligner biler i samme klasse hinanden, og for ligesom at understrege anonymiteten er biler flest sølvgrå, sorte eller hvide.

Forskellighed, form og farver

Før energikrisen var der råd til kreativitet og lyst til forskellighed, former og farver, og det var der syn for, da medlemmer af Nordjysk Vintage Motor Club som led i Aalborg Regatta fremviste et bredt udsnit af primært biler fra før midt i 70’erne.

Efter en paradetur gennem byen samledes køretøjerne i Kildeparken til en bilsnak, som også publikum kunne tage del i.

Og der var nok at snakke om for de mange bilinteresserede, der kom i Kildeparken.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst