Bilerne kom på catwalken

Fjerritslev bød for første gang velkommen til carwalk

FJERRITSLEV:Musikken drønede ud ad højtalerne og solen skinnede fra en skyfri himmel, så der var rigtig sommerstemning fredag i handelsgaderne i Fjerritslev, der for første gang bød velkommen til carwalk. Det var byens modebutikker og de lokale bilforhandlere, som var gået sammen om at vise årets modeller. På den måde blev catwalk til carwalk.

Ideen er hentet fra Hurup i Thy, som i flere år har haft succes med et lignende arrangement. Handelstandsforeningen i Fjerritslev tog kontakt til Hurup Handelstandsforening, som gerne ville udlåne deres rampe, så bilerne kunne komme op på podiet.

Fjerritslev plejer at have en lørdag i juni, hvor gaderne bliver lukket af, og hvor man kan få lov til at kigge nærmere på nye biler i forbindelse med bilernes dag. Den dag er droppet i år til fordel for Carwalk.

En af publikummerne var Anne-Grethe Juul.

- Jeg synes, det er en god ide, at gøre det på denne måde. Vi plejer jo ikke at have et modeshow i byens gader, og det virker altså godt, når det er sammen med bilerne, siger Anne-Grethe Juul. Hun var ikke den eneste, der synes om ideen, for gaderne var fyldte med mennesker, som efterfølgende kunne se nærmere på de enkelte biler, som selvfølgelig var udstyret med det nyeste udstyr. Veteranklubben og Han Herreds MC-klub viste også deres modeller frem.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.