Aabybro

Bilist måtte springe for livet efter sammenstød

Færdselsuheld i Aabybro førte til kontrovers - 26-årig mand påkørte den anden bilist med vilje

Arkivfoto

Arkivfoto

AABYBRO:Et færdselsuheld på Digevej i det vestlige Aabybro udviklede sig lørdag eftermiddag dramatisk, da en bilist påkørte en anden med fuldt overlæg.

Det oplyser vagtchef Poul Fastergaard, Nordjyllands Politi.

Alarmen kom klokken 14.55.

- I forbindelse med uheldet stod de to bilister, der var kørt ind i hinanden ud af bilerne og snakkede sammen. Men der opstod en kontrovers mellem dem, og den ene af bilisterne - en 26-årig mand - satte sig ind i sin bil. Mens den anden ville sætte sig ind i sin bil, kørte den 26-årige sin bil ind i siden på den anden bil. Her nåede manden lige at hoppe op på sin kølerhjelm, men fik alligevel skader på sit ene ben, forklarer vagtchefen.

Den 26-årige stak herefter af fra uheldsstedet, men er siden blev anholdt af politiet.

Forud for påkørslen havde den 26-årige også truet sin modpart i uheldet.

- Han havde blandt andet truet med at kaste en gasflaske efter sin modpart, så der kan blive tale om, at den 26-årige skal fremstilles i grundlovsforhør, siger vagtchefen.

Poul Fastergaard oplyser, at der kan blive tale om sigtelser for både grov vold i forbindelse med truslerne, samt for at udsætte andres liv for fare ved påkørslen.

- Derfor skal vi lige have en jurist ind over for at vurdere, om den 26-årige skal i grundlovsforhør, konstaterer vagtchefen.

Den 26-årige er foreløbig tilbageholdt på politigården i Aalborg, men kan blive anbragt i arresten, indtil der træffes en beslutning om et eventuelt grundlovsforhør

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.