Bill Clinton er blevet bedstefar

Datteren Chelsea Clinton har født en lille pige

Bill Clintons datter Chelsea er blevet mor. Det oplyser hun på sin Facebook-side.

Bill Clintons datter Chelsea er blevet mor. Det oplyser hun på sin Facebook-side.

USA:Den tidligere amerikanske præsident Bill Clinton og hans kone, tidligere udenrigsminister og måske kommende præsident Hillary Clinton, er blevet bedsteforældre for første gang.

Parrets datter, Chelsea Clinton, skriver lørdag morgen dansk tid på sin Twitter-profil, at hun har fået en datter.

- Marc og jeg er fulde af kærlighed, ærefrygt og taknemmelighed, da vi nu kan fejre fødslen af vores datter, Charlotte Clinton Mezvinsky, skriver Chelsea Clinton, som siden august 2010 har været gift med investeringsrådgiveren Marc Mezvinsky.

Begge nyslåede bedsteforældre retweetede nyheden om den lille ny Clinton, som på alle måder er et ønskebarn.

I hvert fald sagde Bill Clinton ifølge Reuters allerede tilbage i 2011, at titlen som mormor stod meget højt på Hillary Clintons ønskeliste.

- Jeg vil gerne have en glad kone, og hun bliver ikke glad, medmindre hun bliver bedstemor. Det ønsker hun sig mere end at blive præsident, sagde Bill Clinton.

34-årige Chelsea Clinton har arbejdet som journalist for den amerikanske tv-station NBC, men i dag arbejder hun primært for sin forældres fonde, Clinton Foundation og Clinton Global Initiative.

Her har Clinton-datteren særligt fokus på sundhedsprogrammer i udviklingslande, fedme blandt børn i USA og forebyggelse af sygdomme i USA.

Det kan dog ikke udelukkes, at Chelsea Clinton vil følge sine forældres eksempel og gå ind i politik. Hun har tidligere udtalt, at hun ikke vil udelukke en kommende politisk karriere.

Bill Clinton var amerikansk præsident i perioden 1993 til 2001. Hillary Clinton var udenrigsminister under præsident Barack Obama fra 2009 til 2013 og spås gode udsigter til at blive Demokraternes præsidentkandidat ved valget i 2016.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.