Bill og Hillary skal være bedsteforældre

Chelsea Clinton meddeler, at hun venter sit første barn

Chelsea Clinton gør Bill og Hillary til bedsteforældre. Arkivfoto: Scanpix

Chelsea Clinton gør Bill og Hillary til bedsteforældre. Arkivfoto: Scanpix

NEW YORK: Den tidligere amerikanske præsident Bill Clinton og hans kone, den tidligere udenrigsminister og måske kommende præsident Hillary Clinton, skal være bedsteforældre.

Deres datter, Chelsea Clinton, meddeler torsdag, at hun og hendes mand, investeringsrådgiveren Marc Mezvinsky, venter deres første barn efter fire års ægteskab.

- Jeg håber bare, at jeg bliver en lige så god mor for mit barn og forhåbentligt mine børn, som min mor er for mig, siger Chelsea Clinton ved en event i New York ifølge The Washington Post med sin storsmilende mor ved sin side.

Her fortæller Hillary Clinton, at hun er ”virkelig spændt” på at byde sit første barnebarn velkommen.

Kvindelige ledere

34-årige Chelsea Clinton har arbejdet som journalist for NBC, men i dag arbejder hun primært for sin forældres fonde, Clinton Foundation og Clinton Global Initiative.

- Uanset om det bliver en dreng eller pige, har jeg det rigtig godt med, at hun eller han vil vokse op i en verden med så mange unge kvindelige ledere, siger hun ifølge nyhedsbureauet Reuters ved arrangementet ”Girls: A No Ceilings Conversation” i New York.

Chelsea Clinton har for nylig udtalt, at hun ikke vil udelukke en kommende politisk karriere.

Bill Clinton var amerikansk præsident i perioden 1993 til 2001, mens Hillary Clinton, der fra 2009 til 2013 var udenrigsminister under præsident Barack Obama, har gode udsigter til at blive Demokraternes præsidentkandidat ved valget i 2016.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden