Billeder med melankoli

Karen Gabel Madsen udstiller på Mors

Gerda Buhl Andersen
Morsø Kunstforening åbner lørdag formiddag en udstilling med værker af billedkunstneren Karen Gabel Madsen. Udstillingen kan ses hos Morsø Kunstforening, Holmen 7C i Nykøbing, frem til og med den 20. november. Billedet her har titlen ”Vækst”, og motivet er et bibliotek, der er ved at blive overtaget af træer. Foto: Diana Holm
Morsø 9. september 2016 09:54

MORS: Morsø Kunstforening åbner lørdag formiddag en ny udstilling med titlen "Dengang, der"

Den viser værker af den 57-årige billedkunstner Karen Gabel Madsen, der gik på Aarhus Kunstakademi fra 1985 til 1988 og videreuddannede sig derefter på Kunstakademiet i Jerusalem. Hun er opvokset i Lemvig og bor i dag i Humlebæk.

- Hun bruger en enkel teknik, hvor det rå lærred indgår som en del af motivet, fortæller Jørn Bork, der har været med til at hænge udstillingen op.

- Hendes udgangspunkt er ofte fotografiet, men så lægger hun et nyt motiv henover, så der kommer indtryk af planter og vækster, der vokser inde i de store forladte rum. Det kan være en banegård eller en forladt fabriksbygning i forfald, så planter overtager rummet, siger han.

Det er formanden for Morsø Kunstforening, Vibeke Schmidt Sørensen, der har etableret kontakten til den nye udstiller, der ikke selv mulighed for at være til stede ved ferniseringen lørdag formiddagen.

- Hun skal til Hamborg, hvor hun også har en udstilling, men vi håber, hun kan komme til et arrangement i løbet af udstillingsperiode, siger formanden.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...