Kultur

BILLEDSERIE: Dronningen besøger Slesvig-Holsten før jubilæumsår

Som optakt til næste års jubilæum for genforeningen af Sønderjylland er dronningen i Slesvig-Holsten.

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Dronning Margrethe aflægger officielt besøg i Slesvig-Holsten Dronning Margrethe ankommer med Kongeskibet Dannebrog til Flensborg Havn og modtages på havnen af borgere i Slesvig-Holsten. Der bor omkring 50.000 personer i delstaten, som er dansksindede, og som i høj grad lever en dansk hverdag i det tyske samfund. Keld Navntoft/Ritzau Scanpix

SLESVIG-HOLSTEN:Dronning Margrethe er i fuld gang med et tætpakket program i den tyske delstat Slesvig-Holsten ved den danske grænse.

Dronningen ankom tirsdag til sin rejse i store dele af Slesvig-Holsten, hvor hun samlet skal være i fire dage.

Dronningen skal under sit ophold både besøge skoler, gymnasier og et alderdomshjem for det danske mindretal. Dertil skal hun besøge de to store danske virksomheder i regionen, Danfoss og Jysk.

Besøget er en optakt til den officielle markering af 100-året for genforeningen af Sønderjylland med Danmark, der fandt sted i 1920 efter to folkeafstemninger i det daværende Nord- og Mellemslesvig.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst