Dyr

Se fotos: Pandaer gøres klar til afrejse mod Danmark

Xing Er og Mao Sun er en gave fra Kina til dronning Margrethe Torsdag flyver to kinesiske pandaer til København. De er blevet trænet til afrejse. Se billederne her.

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Forberedelser inden pandaer rejser til København, Dronning Margrethe, Dronningen, Prins Henrik Dyrepasser Rasmus Pedersen fra Københavns Zoo træner tirsdag i Kina pandaen Mao Sun som forberedelse til rejsen mod København. Når pandaerne kommer til København skal de være i det nye pandaanlæg i Københavns Zoo på Frederiksberg. Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

KØBENHAVN:Der er ikke lang tid til, at to kinesiske pandaer sætter deres poter på dansk jord.

Pandaerne Xing Er og Mao Sun er givet som gave af Kina til dronning Margrethe. De er dog kun til låns – eller rettere leje – i 15 år.

De to sort-hvide bjørne befinder sig i dag i Chengdu i Kina, men torsdag skal de ud på en længere flyvetur mod Danmark. Derfor er de blevet gjort klar til afrejse.

Se billederne, der er taget af pandaerne tirsdag, her:

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst