BILLEDSERIE: Svensk kronprinsessepar besøger Danmark

Den svenske kronprinsesse Victoria og prins Daniel styrker erhvervslivet med en tre-dages visit i Danmark.

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kronprinsesse- og kronprinspar besøger FN-byen, Kronprins Frederik, Kronprinsesse Mary, Kronprinsesse Victoria, Prins Daniel Tirsdag besøgte kronprins Frederik og kronprinsesse Mary sammen med svenske kronprinsesse Victoria og prins Daniel FN-Byen i Københavns Nordhavn. Det svenske besøg har fokus på de to landes relationer inden for den grønne omstilling og på FN's 17 verdensmål, som er en dagsorden, der optager de to par. Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

KØBENHAVN:Der er fint besøg fra vores svenske naboer i disse dage.

Mandag, tirsdag og onsdag er det svenske kronprinsessepar på besøg for at styrke forholdet mellem dansk og svensk erhvervsliv og udvikle de to landets relationer inden for sundhedssektoren og den grønne omstilling.

Det danske kronprinspar, Frederik og Mary, er værter for det royale besøg, som blandt andet tæller besøg i FN-byen i København, Dansk Industris topmøde samt besøg ved energianlægget Amager Bakke og Rigshospitalet.

Se billeder fra det svenske kronprinsessepars første to dage på dansk jord her.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.