Billetgaranti til superfans

White Hawks retter op på fejl

White Hawks-supporterne måtte i søndags tage skuffede hjem fra Vojens. Nu håber de at kunne juble over guld i morgen. Foto: Peter Broen <i>Peter Broen</i>

White Hawks-supporterne måtte i søndags tage skuffede hjem fra Vojens. Nu håber de at kunne juble over guld i morgen. Foto: Peter Broen Peter Broen

FREDERIKSHAVN:Det gav knas i kulissen, da Frederikshavn White Hawks åbnede billetsalget til fredagens syvende og afgørende DM-finale allerede kort efter, at klubben havde tabt søndagens kamp i Vojens.

Der kom lynhurtigt flere billetforespørgsler, end der var plads til i Scanel Hockey Arena.

Det bevirkede, at flere af klubbens mest passionerede tilhængere aldrig fik mulighed for at løse billet til guldfinalen. Den kritik imødegår klubben nu.

- Set her bagefter var det en klar fejl. De fans, som tog helt til Vojens for at støtte os søndag, fik jo ikke mulighed for at købe billet, da de var på vej hjem i busser og biler.

- Vi havde bare slet ikke set den komme - at vi kunne sælge så mange billetter blot en time efter kampen.

- Derfor har vi nu besluttet os for at give alle dem, der tog med til Vojens, muligheden for at købe en billet til fredag, fortæller direktør Henrik Andersen fra Frederikshavn White Hawks.

Nej til flytning

Hans telefon bimler og bamler i disse timer - både fra nye venner og gamle, glemte personer.

- Jeg får cirka 20 forespørgsler hvert kvarter. Det er helt vildt. Men der er jo udsolgt, så der er ikke mere, vi kan gøre ud over, at vi får vist kampen på storskærm i vores hal to, supplerer Henrik Andersen.

Der er også kommet tilkendegivelser, om ikke Frederikshavn White Hawks burde flytte kæmpekampen fredag til Aalborgs Gigantium, der næsten har en dobbelt så stor kapacitet som Scanel Hockey Arenas 2.800.

- Det vil vi simpelthen ikke. Vi vil ikke afgive vores hjemmebane. Det er her, vi spiller. Det er her, vi hører til.

- Vi tænker kun på guldet og det sportslige. Vi tænker ikke på kroner og ører.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.