Billetkaos til guldslag

White Hawks måtte søndag aften stoppe for billetsalg til 7. finalekamp - storskærm i Hal 2

Masser af White Hawks-fans var i Vojens til den sjette DM-finale. Fredag aften vil de gerne være på plads i Scanel Hockey Arena også.Foto: Peter Broen <i>Peter Broen</i>

Masser af White Hawks-fans var i Vojens til den sjette DM-finale. Fredag aften vil de gerne være på plads i Scanel Hockey Arena også.Foto: Peter Broen Peter Broen

FREDERIKSHAVN:Der er ingen tvivl om, at Scanel Hockey Arena i Frederikshavn bliver fyldt til sidste plads fredag aften, når Frederikshavn White Hawks og SønderjyskE spiller den syvende og afgørende DM-finale i ishockey.

Spørgsmålet er imidlertid, hvordan fordelingen af frederikshavnere og sønderjyder bliver på tilskuerpladserne.

Der lukkes 2800 tilskuere ind, og allerede søndag aften lige efter afslutningen på finalekamp nummer seks i Vojens, blev der åbnet op for billetsalget i Frederikshavn White Hawks.

Det gav en overbelastning af billetsystemet, da der var omkring 20.000 forsøg på at blive registreret som billetkøber til fredagens afgørende DM-kamp, og man måtte søndag aften stoppe for videre køb af billetter.

- Vi skulle lige have klappet hesten ovenpå søndagens kamp i Vojens og ventet med at åbne op for billetsalget til kamp syv til i dag, erkender sales manager René Jørgensen fra White Hawks.

Han forventer, at der mandag over middag er en status over antal registrerede solgte billetter.

- I øjeblikket tyder det på, at der er solgt knap 400 billetter til fans fra det sønderjyske, og de kan placeres i udebaneafsnittet, hvor der er plads til 4-500 tilskuere.

Storskærm i Hal 2

- Interessen for den afgørende finalekamp er kolossal, og derfor forsøger vi at vise kampen på storskærm i Hal 2 ved Isstadion, siger René Jørgensen.

Der vil være plads til omkring 1000 tilskuere foran storskærmen i Hal 2, og der bliver salg af øl og pølser på stedet.

- Vi arbejder med en entrépris på 50 kroner for at se kampen på storskærm, og håber at det falder på plads, så ekstra mange kan følge finalekampen, siger René Jørgensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.