Billetsalg til Open Air åbnet

Johnny Madsen, Rossen med fl. på scenen

Johnny Madsen - i Dybvad 3. august. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Johnny Madsen - i Dybvad 3. august. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

DYBVAD:Lørdag den 3. august blændes der op for den 9. udgave af Dybvad Open Air. I år kan publikum opleve Østre Gasværk, Stig Rossen og Vennerne, Queen Machine, Johnny Madsen og Danser Med Drenge, der bliver præsenteret på den store scene af konferencier Sebastian Dorset.

Med godt fire måneder til den store dag har arrangørerne netop åbnet for billetsalget – og lover at komme med et par gode overraskelser til publikum frem mod den lille én-dags festival i Søparken.

Koncertpladsen i Dybvad byder også i år på forbedringer – og så er der gratis sildebord med snaps før koncertstart til alle VIP-gæster. Koncertgæsterne kan følge med på hjemmesiden www.dybvadopenair.dk og på Facebook.

Siden fra efteråret har været fuldt fokus på samarbejdet med de andre arrangører i Royal Beer Rock Tour, som bl.a. omfatter Rock I Frederikshavn, Thy Rock, og Løgstør Open Air. Og nu forestår så arbejdet med at gøre koncertpladsen i Søparken klar til det store musikbrag i august. Det er Dybvad Boldklub, Dybvad Idrætsklub og Dybvad Tennisklub, som står bag arrangementet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.