Billig-Billy flytter til Strømgade i Hjørring

Midt i marts slår butikken med kostumer og billig-marked dørene op i midtbyen

Privatfoto

Privatfoto

HJØRRING:Billig-Billy åbner butik i Strømgade i Hjørring midt i marts. Billig-Billy åbner i de ledige lokaler, der tidligere har huset Tiger.

Hermed flytter Billig-Billy til midtbyen fra Barfoedsvej ved rundkørslen på Frederikshavnsvej.

- Det er super godt, at Billig-Billy åbner i Strømgade - den kan trække flere kunder ind i Strømgade, så der kommer et stort flow af kunder. Det glæder mig rigtig meget. Og mine tre andre butikslejere i Strømgade jubler. Vi skal have fyldt nogle af de tomme butikslokaler, siger udlejer Jesper Spanner Sørensen.

Tæt på strøgkunderne

Indehaver af Billig-Billy, Jan Brøndum, glæder sig til at flytte ind til bycentrum - ind til strøgkunderne.

Billig-Billy frister med kostumer i alle afskygninger samt 10-kroners-marked.

- Og vi glæder os meget til at flytte ind i byen. Vi har været glade for placering på Barfoedsvej, men vi savner strøgkunderne, der lige kommer ind for at købe batterier eller ind for at se, hvad der er kommet af nye tilbud. Vi er skarpe på de store sæsoner - karneval, jul og halloween - men i hverdagen, kommer der ikke helt så mange kunder forbi.

Brugtmarkedet Guld & Rod var tidligere nabo til Billig-Billy, men den flyttede for halvandet år siden.

- Vi kunne trække kunder til hinandens butikker. Men nu ligger vi mutters alene, og vi vil gerne ind til midtbyen. Jesper Spanner har nye planer for fremtiden, og dem vil vi ind og være en del af.

Jan Brøndum forventer, at Billig-Billy åbner midt i marts i Strømgade.

- Vi skal lige have fastelavnssalg, inden vi begynder at flytte tingene.

Udlejerne har et medansvar

Jesper Spanner Sørensen ærgrer sig over tomme butikslokaler i centrum, og han mener, at udlejerne bærer en del af ansvaret. En af årsagerne til de tomme butikslokaler er ifølge Jesper Spanner for høje huslejer.

Han fik udlejet det ledige butikslokale i Strømgade via Colliers.

- Det tog kun tre dage, inden der var en interesseret lejer. Det handler om at sætte en realistisk husleje - en husleje, som detailbutikker kan betale.

- Huslejen på butikslejemål skal ned på et niveau, så butikkerne har råd til at betale for dem - ellers har vi ingen butikker tilbage i byen, advarer han.

- Butiksdød er en tendens i samfundet. Men som udlejer skal vi indstille os på 2020 - ikke 2007. Og detailhandlen har altså ikke råd til at betale samme husleje som dengang. Hvis man ikke kan få 1400 kroner per kvadratmeter, kan man måske få 700 kroner - vi skal have gang i detailhandlen. Og det får vi ved at tilbyde realistiske huslejer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.