Journalistik

Billigere forsikring

Forbrugere går sammen om at presse prisen

Når uheldet er ude, er det godt at være forsikret. Men der er ikke grund til at betale mere end nødvendigt.Arkivfoto: Eva Seider

Når uheldet er ude, er det godt at være forsikret. Men der er ikke grund til at betale mere end nødvendigt.Arkivfoto: Eva Seider

DANMARK:En gruppe danske forbrugere er gået sammen i kampen om at presse prisen på forsikringer af alt lige fra indbo til rejseforsikring ned.

- Der er tusindvis af kroner at hente på forsikringspræmien, siger forbrugerjurist Morten Sinding, der sammen med en lille gruppe ligesindede har etableret indkøbsforeningen, rabatforsikring.dk.
Morten Sinding har tidligere haft succes med at skaffe billigere elpriser på lignende vis: via indkøbsforeningen vil de presse forsikringsselskaberne til at sænke priserne.
- Vi ved, at vi kan opnå store rabatter på forsikringerne ved at stå sammen som forbrugere. Selskaberne lander år efter år milliardoverskud har store avancer på deres produkter, så et forsigtigt skøn er, at de tilmeldte på rabatforsikring.dk over tid vil kunne spare 25-35 pct. på den samlede forsikringspræmie. Måske helt op til 50 procent, hvis tilslutningen er stor, siger Morten Sinding.
Det er gratis at være med i indkøbsforeningen, som allerede nu har 3300 medlemmer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.