Sverige

Billigere til Sverige

Stena reducerer priserne med op til 20 procent i højsæsonen

Stena Line vil gerne sende flere på ferie i Sverige. Arkivfoto: Henrik Bo

Stena Line vil gerne sende flere på ferie i Sverige. Arkivfoto: Henrik Bo

FREDERIKSHAVN:Stena Line sætter priserne ned med op til 20 procent i højsæsonen. Frem til 31. august er det muligt eksempelvis at sejle fra Frederikshavn til Göteborg fra 399 kr., inklusiv bil og fem personer.

- Flere analyser viser, at et stigende antal danskere i år planlægger at blive hjemme i sommerferien for bl.a. at se EM i fodbold og OL i London. Vores usædvanlige prisfald er et seriøst forsøg på at overbevise denne gruppe af danskere om, at de skal rejse til Sverige i én eller flere dage, fortæller direktør Carsten Kruse, Stena Line.
Selv i juli, som er Stena Lines største måned, kan passagererne se frem til at komme billigere til Sverige. 16 ud af 31 dage er det muligt at booke færgebilletter, som koster 20 procent mindre end normalt.
- Det er klart, at vi fastholder de normale priser på de traditionelt travle afgange i weekenderne, men dem, der er fleksible og gerne rejser på andre ugedage, har mulighed for at spare en del penge. Og chancen for at få en billig billet er større, jo hurtigere man booker den, understreger Carsten Kruse.
Han er ikke i tvivl om, at prisfaldet smitter af på interessen for at rejse til Sverige. Tendensen er nemlig, at folk bestiller deres rejser senere og senere, og prisfaldet annonceres i de kommende uger massivt i danske medier. Stena Lines prisfald gælder både på ruterne Frederikshavn-Göteborg og Grenaa-Varberg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.