Bilulykke lukkede motorvej tæt ved Randers

Fire personbiler kørte lørdag aften sammen og spærrede dele af motorvejen ved Hadsten i knap to timer.

Bilulykke lukkede motorvej tæt ved Randers

Et større færdselsuheld på den jyske motorvej E45 ved Hadsten lørdag aften fik politiet til at lukke motorvejen i sydgående retning i flere timer.

Omkring klokken 22.30 tørnede fire biler af ukendte årsager sammen. Den ene personbil kørte op bag i den anden, hvilket skubbede den forreste bil ud foran endnu et køretøj, som endte med at ramme en fjerde personbil.

- Da vi kommer derud, er en af bilerne væltet og ligger på hovedet, fortæller vagtchef Per Bennekov ved Østjyllands Politi.

- Bilerne holder på kryds og tværs, så derfor spærrer vi motorvejen. Vi får også anmeldelser om ild i bilerne, men det viser sig bare at være røg fra flere airbags, der er gået, tilføjer vagtchefen.

Ingen personer er kommet alvorligt til skade under sammenstødet, men tre personer er bragt til undersøgelse for lettere kvæstelser på sygehuset i Randers.

I første omgang valgte politiet at lukke begge spor i sydgående retning, og trafikanterne blev ledt af ved Hadsten-afkørsel. Men kort før klokken 01.30 natten til søndag kunne trafikken igen rulle normalt på den jyske motorvej.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.