Lokalpolitik

Birgit Hansen: Hvad nøler vi efter ...

- Alt for kort tid til at forhandle, siger S-leder Birgit Hansen

Birgit Hansen:- Useriøst med så kort tid til budgetforhandling.

Birgit Hansen:- Useriøst med så kort tid til budgetforhandling.

FREDERIKSHAVN:Hvad dælen nøler vi efter...?

Socialdemokraterne siger som Tordenskiold - og undrer sig over tempoet i de højaktuelle forhandlinger om næste års kommunale budget.
Mens flere andre af landets kommuner har indgået budgetforlig, er forhandlingerne i Frederikshavn Kommune først lige gået i gang.

Venter på borgmesteren

- Vi har længe siddet klar, men det må være borgmesteren, der først kommer med sit udspil, siger Socialdemokraternes leder, Birgit Hansen.

Onsdag i sidste uge var der førstebehandling af budgettet i byrådssalen, og først onsdag eftermiddag i denne uge kom det længe ventede oplæg fra Lars Møller (V).

- Mandag morgen er der deadline for forhandlingerne. Det vil sige, at vi har små fem dage at forhandle i. Det er simpelthen useriøst og ikke godt nok, siger Birgit Hansen.

Ikke tid til høringsproces

Hun frygter, at der ikke er tid til at gennemregne de mange tal og at der ikke bliver tid til en ordentlig høringsproces, hvis fristen rykkes yderligere.

Budgettet skal vedtages i byrådet 10. oktober.
Tallene har som tidligere nævnt ændret sig med store millionbeløb fra dag til dag, og i Lars Møllers oplæg er der igen ændrede forudsætninger.
Det gælder blandt andet prognosen for kommunens befolkningstal.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.