Sæby

Bispevang centrum for børnehavecup

Frisk Fodboldturneringen for masser af Sæby-børn - og syv hold kæmpede på banen

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

YES - vi fik sølv! Privatfoto.

SÆBY:Alle børnehaver i Sæby var inviteret af Børnehaven Bispevang til en fodboldturnering tirsdag den 29. maj om formiddagen.

Og rigtig mange børn mødte op og deltog i en dejlig og sjov dag - de kom fra store dele af Sæby, nemlig Børnegården, Brolæggervejens Børnehave, Børnehuset Sæbygårdvej, St. Toftelund og Børnehaven Bispevang. Børnene havde fundet kampgejsten frem og alle kæmpede det bedste, de havde lært, mens kammeraterne heppede stort på sidelinen.

Skjolds boldbaner lagde baner, frisk græs og god plads til, og børnehaverne havde også udlånt nøgler til bolde, kegler, overtræksveste og toiletter.

Der var konkurrence i to puljer med syv deltagende hold. Børnehaveleder Brian Strøm fra Bispevang bød velkommen og så blev kampene skudt i gang. Der blev løbet, skudt og scoret - og til sidst blev vinderen kåret.

Turneringens cup kunne hentes af St. Toftelund, der i finalen slog et af de tre hold fra Børnegården/Brolæggervej.

St. Toftelund kunne hæve den - til lejligheden - indkøbte vandrepokal og fik også en lille præmie - sponsoreret af Intersport i Frederikshavn.

Der var også præmie til det bedste fighterhold og det var en svær beslutning at udpege et bestemt hold, da alle gav alt hvad de havde i kampene. Men præmien gik til et hold fra Børnegården/Brolæggervej, der kun bestod af piger, som kæmpede bravt.

- Det blev en stor succes, og vi vil helt sikkert gentage det til næste år i maj, fortæller Brian Strøm.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.