Bitre Kronborg: Kunne godt have brugt pengene

Stine Kronborg var bitter efter sit nederlag til realityprinsen Gustav, der nappede sejren og den kvarte million sekunder foran hende.

Hele vejen igennem tv-programmet "Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra" har danseren og bodybuilderen Stine Kronborg fejet al modstand af banen og smidt både brystbomben Anni Fønsby og komikeren Torben Chris ud af junglen. 

Mandag var det så hendes tur til at blive fejet af banen i finalen, da realityfænomenet Gustav Salinas tog titlen som konge af junglen lige for næsen af hende.

Og bagefter var det en brandærgerlig Stine Kronborg, der mødte pressen.

- Det er noget værre møg at være så tæt på, og at jeg så alligevel ikke går med sejren. Jeg vil gerne indrømme, at til trods for at jeg ikke fokuserede på pengene, så kunne jeg rigtig godt have brugt dem, siger Stine Kronborg til Ritzau Fokus, og uddyber, hvad pengene skulle være gået til.

- Jeg havde ikke tænkt så meget over det, inden jeg kom ind i junglen, men ved at komme derind og være sammen med danskere, så er der et eller andet i mig, der savner Danmark. Jeg ved, at jeg skal flytte fra Australien til juni, så jeg kunne rigtig godt have brugt de penge til at flytte. Eventuelt tilbage til Danmark, siger hun.

Efter programmets visning i Danmark er det dog væltet ind med negative kommentarer fra seere, som giver hendes krop og livsstil en hård medfart. Det har fået blondinen til at genoverveje sit ønske.

- Alle de kommentarer, som jeg på det seneste har læst om mig selv fra danskere, fik mig til at genoverveje mine planer om at komme tilbage til Danmark. Så meget negativitet, skrev Stine Kronborg i marts måned på sin åbne Facebook side.

Det er blandt andet kommentarer om, at hun ligner en mand, er ufeminin og har taget steroider, der er blevet for meget for bodybuilderen, som i åbne blogindlæg har været ude at forsvare sit valg af livsstil.

/ritzau/Fokus

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.