Bjelland vil krone sæson med landskampe

Andreas Bjelland har været ramt af en lang skadespause i denne sæson, men kan slutte af med et par landskampe.

Bjelland vil krone sæson med landskampe

Andreas Bjelland har udsigt til at få et par A-landskampe på cv'et efter en sæson, der er blevet ødelagt af en langvarig skade i foden.

I aftenens venskabskamp mod Georgien er Daniel Agger ude med en skade, og Simon Kjær bliver sparet, så der skal et nyt makkerpar ind i midterforsvaret.

Testkampen mod georgierne fungerer som forberedelse til VM-kvalifikationskampen på tirsdag mod Armenien i Parken.

- Jeg håber selvfølgelig, at jeg spiller. Jeg har ikke spillet så forfærdelig mange kampe i denne sæson, så det er fantastisk at få forlænget min sæson med en god gang træning på højt niveau.

- Og det kan blive kronet med et par kampe på højt niveau. Det kunne godt lugte lidt af, at jeg skulle spille mod Georgien, siger Bjelland.

Simon Kjær døjer med en mindre skade i bækken- og lyskeregionen, så Bjelland kan muligvis se frem til at få sin tidligere klubkammerat i FC Nordsjælland, Jores Okore, som makker.

- Simon Kjær er ude. Og så kan det godt være mig og Jores, som skal spille sammen, og det vil være fantastisk. Vi er gamle holdkammerater og kender hinanden godt.

- Vi havde en fantastisk sæson sammen i sidste sæson, og vi supplerer hinanden godt, så det vil være en kæmpe oplevelse at spille sammen med ham, siger Bjelland.

Sidste sommer skiftede Bjelland fra FCN til Twente, hvor han hurtigt blev ramt af en skade. Bjelland nåede at få fem kampe i slutningen af sæsonen, og han har en fordel i at være venstrebenet.

- Når man bygger spillet op i venstre side, så giver det nogle andre muligheder, og det er måske nemmere at bygge spillet op i begge sider.

- Det er også derfor, at Agger og Kjær har spillet mange landskampe sammen, fordi de supplerer hinanden godt med hver deres stærke ben. Hvis du spørger mig, så er det klart en fordel, mener 24-årige Bjelland.

Danmarks kamp mod Georgien fløjtes i gang klokken 20.15.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.