Bjerregaard om direktør: Vi var et dårligt match

Per Bjerregaard er klar over, at afskedigelsen af Jan Lockhart kan føre mere ballade med sig i Brøndby IF.

Bjerregaard om direktør: Vi var et dårligt match

Ballade har der været nok af i Brøndby IF de senere år, og den er tilsyneladende ikke slut.

Tirsdag sagde klubben farvel til administrerende direktør Jan Lockhart, og dermed skal selskabet have ny direktør for fjerde gang på tre år.

Den slags er sjældent befordrende for arbejdsroen i en klub, der ikke kun har ondt i økonomien, men også kæmper med at skabe sportslige resultater.

Det indrømmer Brøndbys bestyrelsesformand Per Bjerregaard da også over for Ritzau Finans.

- Det skaber ikke nogen større ændringer med sig for Brøndby, men det skaber jo nok desværre lidt uro. Det har jo vist sig, at det åbenbart er en vanskelig stol at sidde i. Men sådan er det, siger han.

Lockhart blev ansat i december 2010 og tiltrådte i marts året efter. Han overtog jobbet efter Ole Palmå, der sagde sit job op efter bare et halvt år på posten.

Siden Hermann Haraldssons fyring som direktør i juli 2009, har også Frank Buch Andersen siddet i det varme sæde på direktionsgangen i Brøndby.

Hverken bestyrelsesformanden eller den afgørende direktør har meget at sige om de konkrete årsager til bruddet, som altså sker bare 15 måneder efter Lockharts tiltræden.

- I et stykke tid har begge parter kunne mærke, at det ikke fungerede. Vi var simpelthen en dårligt match.

- Vi har prøvet at få det til at fungere sammen, men har måtte konstatere, at det ikke gik, siger Per Bjerregaard til Ritzau Finans.

Indtil videre er Tommy Sommer Håkansson, der i forvejen er direktør for datterselskabet Food&Mind, konstitueret som administrerende direktør.

- Foreløbig er han konstitueret, og så kigger vi på det. Han kender butikken, og har passet Food & Mind, siger bestyrelsesformanden.

Der er ikke sat nogen dato på, hvornår bestyrelsen tager beslutning om, hvem der skal være direktør på permanent basis.

/ritzau/