Bjerregaard sluttede på delt tredjeplads i Kina

Nordjyden lå delt etter før sidste runde i Beijing, men ugens dårligste runde kostede to placeringer

Lucas Bjerregaard fik en tredjeplads i Kina. Arkivfoto: Henrik Bo

Lucas Bjerregaard fik en tredjeplads i Kina. Arkivfoto: Henrik Bo

BEIJING:Golfspilleren Lucas Bjerregaard fra Frederikshavn må fortsat vente på sin første turneringssejr på European Tour.

Nordjyden lå ellers på en delt førsteplads med to slag ned til de øvrige konkurrenter inden sidste runde i turneringen Volvo China Open, men efter en runde i to slag under par må Bjerregaard i stedet nøjes med en delt tredjeplads.

I alt sluttede Bjerregaard i 18 slag under par, hvilket var et enkelt slag dårligere end Felipe Aguilar fra Chile, som Bjerregaard delte føringen med inden sidstedagen i Beijing.

Kineser løftede trofæet

Men heller ikke Aguilar vandt turneringen, for hjemmebanehåbet Haotong Li brændte banen af med en runde i otte slag under par og en samlet score i 22 slag under.

Dermed kan kineseren løfte trofæet foran hjemmepublikummet og stoppe cirka 3,3 millioner kroner i lommen.

På søndagens runde åbnede Bjerregaard med en birdie på tredje hul, det var samme hul, som han lørdag lavede eagle på. Herefter fortsatte han med en række huller i par, før han på tiende hul lavede endnu en birdie.

Hul nummer 13

På det tidspunkt var han allerede lidt efter Haotong Li, men det var bestemt muligt at nå toppen for den 24-årige dansker.

Sejrschancen mere eller mindre forsvandt dog på hul nummer 13, hvor Bjerregaard lavede sin blot anden bogey i hele turneringen - den indtil da eneste var også på 13. hul i første runde. Imellem det havde han gået 53 bogeyfri huller. På søndagens resterende fem huller lavede Bjerregaard yderligere to birdies og én bogey, hvorfor han måtte tage til takke med en delt tredjeplads.

Til gengæld havde Thorbjørn Olesen en god søndag, da han gik fjerde runde i fem slag under par og spillede sig op på en delt 15.-plads. Jeff Winther gik sidste runde to slag under par og sluttede som delt nummer 48.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.