Håndbold

Bjerringbro-Silkeborg henter målmand med imponerende cv

BSV får næste sommer tilgang af svenske Johan Sjöstrand, som har en række storklubber på cv'et.

Den svenske målmand Johan Sjöstrand spillede i Aalborg Håndbold fra 2012 til 2013. (Arkivfoto)

Den svenske målmand Johan Sjöstrand spillede i Aalborg Håndbold fra 2012 til 2013. (Arkivfoto)

SILKEBORG:En målmand med stor erfaring fra højeste niveau vender tilbage til den bedste danske håndboldrække for herrer.

På sin hjemmeside skriver klubben Bjerringbro-Silkeborg, at svenske Johan Sjöstrand skifter til BSV i sommeren 2020 på en treårig kontrakt.

Det er en spiller med et imponerende cv, der næste sommer støder til BSV-truppen. Tidligere har han spillet i klubber som SG Flensburg-Handewit, FC Barcelona, THW Kiel og senest MT Melsungen.

Det er også blevet til et ophold i Aalborg Håndbold.

- Jeg har fået et vældigt godt indtryk af Bjerringbro-Silkeborg – både klubben, trænere og Silkeborg by. Jeg er ikke storbymenneske, så jeg tror, at Silkeborg kommer til at passe mig og min samlever vældigt godt, siger Sjöstrand.

- Alle i klubben viser tydeligt, at de meget gerne vil have mig som en del af holdet, og det føles rigtig godt. Jeg har tidligere spillet i den danske liga og synes, at den holder et højt niveau.

BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen ser frem til, at svenskeren bliver en del af truppen.

- Johan Sjöstrand er en international topmålmand, som vil bidrage til at fastholde Bjerringbro-Silkeborgs stabile position i toppen af dansk håndbold og til, at Bjerringbro-Silkeborg også i de kommende sæsoner vil kvalificere sig til kampe i de europæiske turneringer, siger træneren.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst