Bjerringbro-Silkeborg taber stort i Spanien

Den danske håndboldklub BSV fik problemer i anden halvleg og tabte med seks mål til Granollers i EHF Cuppen.

Ritzau
Håndbold Herreligaen KIF Kolding København - Skjern Foto: Scanpix/Frank Cilius
24. april 2016 20:32

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) får svært ved at spille sig videre til semifinalerne i EHF Cuppen.

Søndag tabte det danske håndboldhold med 24-30 ude til spanske Granollers i den første kamp i kvartfinalerne.

Dermed fik Bjerringbro-Silkeborg et vanskeligt udgangspunkt før returkampen i Danmark, der bliver spillet på lørdag.

- Jeg synes faktisk ikke, at vi spillede så dårligt, men vi havde en rigtig dårlig periode på seks-otte minutter i anden halvleg, hvor de scorede en masse mål.

- I den periode fik de en masse kontramål, og i stedet for at det stod lige, så kom de foran. Vi lavede mange tekniske fejl, og så udnyttede vi ikke vores overtal, siger Sebastian Skube, der blev BSV-topscorer med seks mål.

Det gik ellers ganske godt for danskerne i første halvleg af kampen i Spanien, eftersom Granollers kun førte 12-11 ved pausen.

I kampens sidste 30 minutter gik det imidlertid galt for Bjerringbro-Silkeborg, mens hjemmeholdet hamrede mål efter mål ind.

Til allersidst lykkedes det for danskerne at få reduceret et par gange, den sidste scoring kort før tid var signeret af Stefan Hundstrup.

- Der er stor forskel på, at det er seks mål i stedet for otte mål. Havde vi tabt med otte, havde det været rigtigt svært, men seks mål er muligt at hente, selv om det bliver svært.

- Vi kan godt vinde med seks mål på hjemmebane, hvis vi står bedre i forsvaret, løber mere, er bedre i overtal og laver færre tekniske fejl, siger Sebastian Skube.

Granollers mødte Aalborg Håndbold i gruppespillet i EHF Cuppen. Ved den lejlighed vandt spanierne med seks mål på dansk grund, mens Aalborg fik uafgjort i Spanien.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...