Bjesken - renovering og nyt drink-koncept

Værtshuset Bjesken får ny medejer, og man vil genopfriske konceptet i værtshuset med den lange historie

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Anders Hegaard er ny medejer af Bjesken. Foto: Bente Poder Foto: Bente Poder

HJØRRING:Siden nytår har dørene været lukket ind til Bjesken. Et af Hjørrings mest populære værtshuse gennem mere end fire årtier renoveres nemlig - og åbner med nye tanker.

I den anledning er Anders Hegaard blevet medejer, så han sammen med den eksisterende ejer Jesper Spanner står bag Bjesken.

- Vi har skilt den fuldstændigt ad, og så laver vi den om, så den står med de gamle detaljer som for 10 år siden. Men vi vil også se, om vi kan lave et moderne værtshus. Vi frisker det op, så det er lækkert, og vi kan ramme bredt, fortæller Anders Hegaard.

Bjesken vil både ramme segmentet, der vil have en cocktail efter en god middag lørdag aften og fortsat være der for det festglade publikum.

- Vi satser stadig på det modne publikum, og vi har fokus på den gamle stil med klassikere fra musikere som Kim Larsen og Birthe Kjær. Det er sange, som folk kan synge med på. Men der skal være plads til alle, fortæller medejeren.

Tidligere har man primært haft fokus på øl på Bjesken, men efter genåbningen tilbydes et nyt drinkskoncept.

Derudover kommer rammerne fysisk til at være anderledes.

- Vi har lavet om på indretningen, så folk kommer mere i øjenhøjde med hinanden, siger Anders Hegaard.

Én ting kommer dog ikke til at ændre sig - navnet.

- Det tør vi ikke. Bjesken har en lang historie, og mange i Hjørring har en stor kærlighed til det navn. Mange generationer har kendt stedet som Bjesken, og sådan skal de fortsat være. Om man er 18 eller 69 år, skal der være plads til åen, slutter den nye medejer.

Ejerne af Bjesken regner med at åbne igen i den sidste weekend af februar. Man vil fortsat kun have weekendåbent.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.